Smart med transportörsystem

Inom många yrken idag så är det tunga saker som ska från punkt a till punkt b. För att underlätta är det bra att ha ett slags transportörsystem. Detta heter även conveyor system. Ett conveyorsystem är inte bara en enda, utan det är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Det innebär att det även kan ingå transportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Jobbar du med såna saker som behöver flyttas med ett transportörsystem, men inte har ett? Då kan det vara läge att skaffa det. Det finns ett företag som har flera olika varianter av såna här system. De heter Vecto AB och de kan erbjuda conveyorsystem som hänger i taket, så väl som sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt såna som är stående på golv.

Fler bra saker för er företagare

Utöver att ha dessa transportörsystem, så har Vecto även andra bra saker ni kan ha nytta av. Hos dem hittar ni produkter så som ullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och så vidare. Dessutom erbjuder de totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. De kan också leverera transportutrustningar både som enskilda moduler och som nyckelfärdiga anläggningar.

Se även till att ni som jobbar med tunga saker, som inte går via transportband, hittar fler lösningar. Det finns idag flera ergonimska hjälpmedel för just detta. Det är allt från truckar till lyftvagnar och mycket mer ni kan välja att investera i.

13 May 2019