Smart att satsa på en picknickgrill

Att kunna grilla när du är på campingen, på stranden eller på picknicken är inte fel. Visst finns det engångsgrillar, men de är inte särskilt bra. För att slippa släpa med din stora grill så kan du satsa på en så kallad picknickgrill. På bästaprodukterna.com kan du jämföra flera modeller. En picknickgrill är en mindre variant av vanlig grill med en stadigare konstruktion än vad en engångsgrill har. Den är enkel att bära med dig dit du ska. Du får lika bra resultat som när du grillar hemma, det som skiljer sig är ju ytan att grilla på. 

Köp en bärbar grill

En picknickgrill eller bärbar grill är rätt smart att ha. Det eftersom att den är så enkel att ta med dig. Den har lägre vikt, tar mindre plats samt att det är en bättre lösning än en engångsgrill. Det finns idag flera olika grillar och den kan komma med eller utan stativ och drivas av kol, gasol eller el.

Du bör jämföra olika alternativ när du ska köpa dig denna typ av grill. Saker du kan kolla på är bland annat vikten och storleken på den. Det så att du hittar en som är lagom för dig. Kolla även grillytan hur stor den är. Vill du ha med eller utan stativ och måste det vara med lock eller går det bra utan?

Som alltid, se till att grilla på ett säkert sätt, även med en mini grill av detta slag!

27 Nov 2022