Smart ha ett resekort

Om man är ofta ute på resande fot,  med flyg, då är det rätt smart att ha ett så kallat resekort. Det är ett form av kreditkort kan man säga, som ger bonus och förmåner som har med resor att göra. Dessutom så har de även flera bra reseförsäkringar kopplat till sig. Om du är intresserad av att hitta bästa resekortet, så kan det vara bra att kolla in Crediwizz, som har gjort en bra jämförelse. 

Då det idag finns flera olika resekort så kan det vara bra att kolla vilket av dem som passar just dig och ditt resande.

Hitta ett bra resekort

När man är utomlands, så är det bra att ha ett resekort som har ett lågt valutapåslag då du ska växla samt att det är även bra om det är en låg uttagsavgift eller ingen alls. Andra bra saker som ett resekort bör ha är kompletterande reseförsäkringar. Här kan det skilja sig åt hur många de är beroende på kort du väljer.

Sedan var det ju även detta med att tjäna in bonus på att använda kortet. En del har riktigt bra förmåner och poängsystem som gör att du kan byta in mot hotellnätter, billigare flyg och så vidare.

En annan fördel med att ha ett resekort är ju just att den kommer med kredit, så att du alltid har pengar att använda dig av. Jämför ränta och andra villkor och stirra dig inte blind på maxkrediten som går att få.

24 May 2022